Wat is jouw volgende stap in je ontwikkeling?

Je bent het waarschijnlijk met me eens dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent. Soms frustrerend, maar vaak ook mooi, om te ontdekken dat er nog zoveel lagen te ontdekken zijn in dit vak.

Een geslaagd portret ziet er vaak makkelijker uit dan het is. Er is veel nodig om samen te vallen. Het beeld dat je voor ogen hebt, komt niet altijd tot uitdrukking. Het licht valt tegen of de pose voelt onnatuurlijk aan. En hoe zorg je voor die prachtige connectie in de ogen?

Als fotograaf sta je voor veel keuzes en daarin heb je ook nog eens de taak om je klant aan te sturen. Je voelt je gehaast en gestresst. Terwijl je weet dat dit niet bijdraagt aan de randvoorwaarden die nodig zijn om te ontspannen. Dit zie je terug in de foto’s.

Wie jij bent als fotograaf is van enorme invloed op het resultaat. Daarom is het essentieel om niet alleen aan techniek te werken, maar ook aan je visie, benadering en rust tijdens een fotoshoot.

Mijn begeleiding onderscheidt zich in het interpersoonlijke element. Naast de praktische aspecten, besteed ik aandacht aan de mens-kant van de aanpak.

Voor portretfotografen in verschillende stadia van hun ontwikkeling bied ik masterclasses aan. Er is geen vaste volgorde om te doorlopen. Kijk wat jíj op dit moment nodig hebt.

masterclass portretfotografie

masterclass portretfotografie

Een intensieve dag in de studio, waarin je in een kleine groep de belangrijkste aspecten van de opbouw van een goed portret doorloopt.

portretfotografie masterclass workshop iris van 't riet

portretten
met impact

Gedurende drie maanden ga je in een persoonlijk proces om te ontdekken wie je bent als fotograaf en hoe jouw werk meer diepgang en impact krijgt.

individuele masterclass workshop portretfotografie prive 1 op 1

individuele
masterclass

Een dag samen in de studio, waarin je al je persoonlijke leerdoelen kunt inbrengen en instructies en coaching op maat ontvangt.
Een goede keus voor versnelling.

cursus portret nabewerking

portret nabewerking
in photoshop

Stap voor stap video's die het hele proces van nabewerking doorlopen.
De eenvoudige aanpak zorgt voor een snellere workflow. 

individuele
coaching

Voor korte en lange vragen, zelfonderzoek of een steuntje in de rug. Op basis van uurtje factuurtje ontmoeten we elkaar zodat jij verder kunt.

top
© 2024 Iris van t Riet Academy - info@irisvantriet.nl